Mantelzorgwoning bestellen

Wanneer je een dierbare in je direct sociale omgeving hebt die niet meer zelfstandig kan wonen, wil je natuurlijk voor hem of haar zorgen. Het kan bijvoorbeeld om je vader, moeder, partner of beste vriend gaan. Door de toenemende vergrijzing in Nederland neemt de druk op de zorgverlening alsmaar toe. Steeds meer ouderen hebben last van allerlei chronische aandoeningen, zoals dementie, diabetes, rug- en nekpijn. Ook zijn er steeds meer ouderen die in een sociaal isolement terechtkomen, doordat ze nog maar alleen wonen en vaak niet meer veel buiten komen. Een mantelzorgwoning is dan een uitstekende oplossing. Maar wat is het? En waar kun je een dergelijke woning bestellen?

Wat is een mantelzorgwoning?

Een mantelzorgwoning is een aparte zelfstandige woning voor de zorgbehoevende. Dit biedt een prima oplossing voor een dierbare die fysiek, verstandelijk of psychisch beperkt is. Wat de zorgbehoefte ook is, een mantelzorgwoning kan volledig hierop worden afgestemd. Zo kunnen er extra brede deuren en een extra ruime keuken en/of badkamer worden gerealiseerd voor een rolstoelgebruiker. Een mantelzorgwoning is van alle comfort en gemakken voorzien, afgestemd op je persoonlijke wensen en behoeften. Bovendien kun je de mantelzorgwoning ook naar eigen smaak laten indelen en inrichten. Zo voelt het echt als thuis.

Waar kan ik terecht voor een mantelzorgwoning?

Door de toenemende vergrijzing en stijgende vraag naar zorgverlening, is er een groot aanbod aan mantelzorgwoningen in Nederland. http://www.seniorenchalets.nl heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van duurzame mantelzorgwoningen in Nederland en Duitsland, met een team van 35 gespecialiseerde medewerkers. Hier kun je terecht voor een chalet als mantelzorgwoning. Ben je op zoek naar een op maat gemaakte luxe mantelzorgwoning? Neem contact op om meer te weten te komen over het bestellen van een mantelzorgwoning.

Een reactie plaatsen