Creality CR10 voor iedereen

Als er één 3D-printer is die breed inzetbaar is, dan is het wel de Creality CR10. Zowel de echte professionele toepassingen, bijvoorbeeld in de medische wereld, als de meer hobbyistische toepassingen zijn allemaal mogelijk met deze printer. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met het gebruiksgemak van de CR10. Dit is zeer hoog omdat de printer vrijwel direct bruikbaar is en de mate van technische kennis die nodig is om de printer te kunnen bedienen niet heel hoog hoeft te zijn. Dat is echter bij lange na niet de enige reden waarom het toestel al enige tijd goed scoort op alle fronten.

 

Niet duur

De Creality CR10 is in vele opzichten niet duur. De printer is in aanschaf al relatief goedkoop, vooral in vergelijking met de modellen die ook op de markt zijn. Daarnaast is het ook zo dat de bijkomende kosten laag zijn. Doordat de CR10 grote objecten kan printen, maar wel heel precies blijft werken, is er ook weinig sprake van verlies. Daardoor zijn ook de kosten op dit vlak een stuk lager dan je tot op heden gewend was als het om printers ging. Dit maakt het de investering dus ook meer dan waard. Dit geldt in vele opzichten en voor allerlei soorten gebruikers.

 

Klein en stabiel

De Creality CR10 is ook een symbool voor de nieuwe generatie 3D-printers. Het is namelijk een apparaat dat klein en stabiel is. Dat betekent dat het veel beter te hanteren is en dat het ook veel beter bereikbaar is voor iedereen die de wens heeft om met een printer te werken. Door de opkomst van de CR10 is de tijd dat de markt voor 3D-printen door slechts een paar partijen werd gedomineerd definitief voorbij. Dat het apparaat ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik is, speelt hier natuurlijk ook een zeer voorname rol in.

Een reactie plaatsen